Incredibil: oricine poate afla data, locul și cauza morții sale!
Noiembrie 25, 2019 ❤ 1364
Vadoma Ungureanu, ghicitoare.
Prezice data morții
Recent, toate canalele de televiziune din țară au primit informații că o bătrână ar putea prezice data morții oricărei persoane. Am urmărit-o și am convins-o cu greu să ne acorde un interviu în care să ne povestească cum face ca să afle când moare cineva.
Este uimitor: s-a dovedit că peste 750 de persoane i-au scris deja Vadomei Ungureanu. Și în fiecare zi, 20-30 de oameni din București, Târgoviste și Ploiești îi scriu acesteia.
D-na Vadoma, ne puteți spune cum ați început să preziceți data morții prin telefon sau chat?

După război, mulți oameni au venit la mine. În fiecare zi erau 7 - 8 persoane Toată lumea mi-a cerut ajutorul. Îmi plăcea atunci când plecau fericiți de la mine. Dar îmi era foarte greu să mă descurc cu atât de mulți oameni în fiecare zi.

Într-o zi, acum un an, o fată tânără, căreia i-am prezis data morții, mi-a adus un telefon. Mi-a arătat și m-a învățat cum să îl folosesc. Așa că acum oamenii mă pot suna sau îmi pot scrie mesaje. Le răspund tuturor. Nu iau bani pentru asta. Îmi place doar să ajut. Oamenii plătesc doar pentru accesul prin intermediul rețelei de telefonie. Este mai ieftin și mai convenabil pentru oameni decât să vină de departe la mine.
Vadoma Ungureanu nu solicită bani pentru consultații Apelul este plătit în conformitate cu tarifele operatorului tău de telefonie mobilă. Citește condițiile de mai jos.
Vadoma, cum vă pot solicita oamenii ajutorul? Vă pot suna sau vă pot scrie undeva?

De obicei, oamenii îmi scriu mesaje. Și le răspund tuturor. Cel mai adesea scriu pe chat. Și din moment ce sunt mulți oameni care vor să afle mai multe, cam 20-30 de oameni pe zi, îmi scriu răspunsurile și le înregistrez într-un mesaj audio.
Contactați-o pe Vadoma:
DN7A, Brezoi 245500, România
+40 903 120 754
S-a dovedit ca darul de care dispune Vadoma nu este magie!
Și cum știți care este data morții unei persoane?

Prenumele și data nașterii fiecărei persoane conțin niște informații codate despre personalitatea acesteia, dar și despre evenimentele din trecut și viitor. Bunica mi-a dat o carte în care strămoșii noștri au colectat cunoștințele celor dinaintea lor. Se numește Ars Notoria. A fost scrisă în secolul al XIII-lea. Bunica m-a învățat cum să folosesc această carte. De la ea am învățat cum să calculez data morții. Cum să aflu care sunt problemele de sănătate ale unei persoane folosind un model geometric al acesteia. Această carte conține cunoștințe valoroase pe care oamenii au uitat acum să le folosească.
Fotografie a paginii cărții „Ars Notoria" de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra
Multe canale de televiziune, inclusiv cele străine, au dorit să o intervieveze pe Vadoma. Dar aproape că nu a fost de acord.
A apărut într-un show tv, „Confruntarea", la o televiziune din Ucraina, alături de o altă cunoscută prezicătoare, dar care nu dispune de darul prezicerii datei morții, așa cum îl are Vadoma.
Publicația noastră a reușit să o intervieveze Vadoma, grație sprijinului oferit acestui canal TV, dar și a canalului BBC.
Datorită sprijinului colegilor noștri de la canalul BBC din Londra, am reușit să obținem detalii șocante și materiale din viața Vadomei Ungureanu.
Din aceste materiale am aflat că Vadoma prezice cu adevărat data, cauza și locul morții unei persoane.

Citește despre toate acestea mai târziu în articol.
— În copilărie, în timpul celui de-al Doilea război, Vadoma s-a îmbolnăvit de tifos și a ajuns într-un spital.

Erau atât de mulți soldați răniți. Noaptea, le auzeau țipetele și gemetele. A fost foarte înfricoșător. Era înfricoșător pentru că am știut întotdeauna cine și când va muri.
Medicii au fost șocați când Vadoma a prezis a treia oară data exactă a morții unui alt soldat în spital.
Cei care lucrau în spital se temeau de mine. Dar doctorii au început să se apropie de mine după ce am spus pentru a treia oară că soldatul va muri în două zile. Medicii au fost șocați. Pentru că acest soldat avea doar o rană ușoară făcută de o schijă la o coapsă. Nimeni nu bănuia că va muri.
Fotografie din Arhivele Federale Germane din Germania, 1942. Spitalul German de Campanie din Gdansk, unde Vadoma se afla în acel moment
Și într-o noapte, când toată lumea dormea, bunica mi-a spus: "Totul va fi bine. Vei muri când vei avea 97 de ani. Doar închide-ți ochii și apoi trezește-te. Nu acum este momentul. Pentru că va trebui să ajuți în continuare multe persoane". Bunica era vrăjitoare. Știa mereu ce se va întâmpla în viitor. Și chiar mi-am revenit.
Bunica mi-a spus că am și eu darul ei
Bunica mi-a spus că am și eu un dar ca al ei. Și că trebuie să îi ajut pe oameni să scape de frica morții. Pentru că atunci când oamenii știu cum și unde vor muri, sufletul lor își găsește pacea.

Când am ieșit din spital, oamenii au început să vină la noi. Ne întrebau ce îi așteaptă. Au vrut să știe data morții lor.

Mulți plângeau după ce le spuneam. Plângeau de fericire pentru că aflaseră că moartea lor era încă departe. Pentru că, în timpul războiului, toată lumea a crezut că se poate muri în orice moment.
— D-na Vadoma, v-ați născut în 1935. Spuneți-ne, cum ați trăit în timpul războiului? Cum v-a ajutat darul dvs?

Copilăria mea a fost dificilă. Părinții mei câștigau puțin Trebuia să hrănească întreaga familie. Și aveau 5 copii. Mama și tata erau la muncă tot timpul. Bunica era cea care avea grijă de noi.

Când aveam 4 ani, a început războiul. În timpul războiului, părinții au fost duși într-un lagăr de concentrare. Știam deja că nu îi voi mai vedea. Bunica a prezis ziua morții lor.

Nu ne-am dat seama imediat că a avut loc un eveniment teribil, că copilăria mea s-a încheiat. Îmi voi aminti pentru totdeauna sunetul urât și fluierat al avioanelor care bombardau și cum ne băgăm în pământ de frică.
Am mâncat cartofi putrezi, din recolta de anul trecut. Și mi se păreau gustoși.
Pe atunci, nu aveam nimic de mâncare. A fost o foamete groaznică. Torul era luat de soldați.

Am mâncat urzici, măcriș, cartofi putrezi de anul trecut. Culegeam cartofii, îi înmuiam în apă, apoi îi puneam într-o piuă și îi coceam ca pe clătite. Era un fel de mâncare care era un deliciu atunci.
Bunica încălzea zăpada ca să am apă de băut.
Nu era deloc apă. Beam apa adunată din tranșee. La 7 ani am făcut tifos. Tot timpul ceream apă. Sora mea mi-a adus o cană. M-am uitat la ea: apa era roz - cu sângele celor care fuseseră uciși în apropiere.

Ningea pe atunci. Bunica mea a adunat zăpadă într-o cană, apoi a încălzit-o la sân pentru a-mi da apă. Eram speriată.

Îmi amintesc cum un soldat german trecea lângă casă. Fotografia totul. Ne-a zis că scrie pentru un ziar militar.
Fotografie din Arhivele Federale Germane din Germania, 1942. Poză cu Magdolna Fekete - bunica Vadomei - cea din dreapta
M-am uitat la el și i-am prezis data morții. I-am spus că peste 3 zile va muri. A început să râdă și mi-a dat apă din bidonul lui. A fost cea mai gustoasă apă pe care am băut-o în viața mea.

După 4 zile a trecut un convoi german. Care a rămas în orașul nostru. Și a mai venit un soldat. Mi-a spus că am avut dreptate și că acel fotograf murise.

Soldatul m-a rugat să-i spun și data morții sale. Plângea. Voia să știe dacă va supraviețui războiului. Mi-a spus că este foarte speriat. I-am spus că va supraviețui.
Odată, după război, a venit la noi un om de știință. Cineva i-a spus că pot prezice data morții. Voia să verifice. I-am spus că va muri peste 2 ani. Nu m-a crezut. S-a înfuriat și a început să urle la mine. Apoi a plecat.
Oamenii de știință au fost uimiți de acuratețea predicțiilor Vadomei
După 2 ani, niște prieteni ai acelui bărbat au venit la mine. Și mi-au spus că omul de știință a murit atunci când am zis eu. Mi-au dat bani ca să mă studieze și să afle totul despre darul meu. Dar nu am fost de acord. I-am dat afară. Ceea ce este dat de la Dumnezeu nu poate fi speculat.
Incredibil: Vadoma a prezis chiar moartea lui Nicolae Ceaușescu...
Într-o zi niște oameni îmbrăcați în negru au venit la mine. Mi-au înconjurat casa. Nu au lăsat pe nimeni să intre.

Au început să caute peste tot. Au verificat totul prin casă. Habar nu aveam ce căutau. Apoi a venit un bărbat înalt, cu ochii albaștri și mi-a spus că o persoană foarte cunoscută va veni la mine mâine, dar că nu trebuie să spun nimănui despre asta. Mi-a spus că dacă vorbesc, mă împușcă. Dar nu m-am speriat. Știam încă din copilărie când va veni vremea morții mele.

Bărbatul care a amenințat-o pe Vadoma era Constantin Nuță, locotenent general al Securității și Șeful Inspectoratului Miliției la acel moment. (nota redacției)

A doua zi, un bărbat mai în vârstă a venit împreună cu soția sa. Bineînțeles că l-am recunoscut din prima. Până la urmă, toată țara îl cunoștea.

Era foarte nervos. Cât a stat la mine s-a mișcat foarte puțin pentru a nu se atinge de ceva. Iar de fiecare dată când o făcea, era lângă el un bărbat care îi oferea o sticlă cu un fel de lichid pentru a-și șterge mâinile. Nu știu ce era acolo. Dar mirosea a alcool.

Îi era teamă că va fi otrăvit. Voia să știe dacă îi pot da numele celor care o vor face. I-am prezis data morții și i-am spus că va muri nu de otravă, ci de glonț. Și că va muri odată cu soția lui. Atunci a început să plângă.
Nicolae Ceaușescu cu soția sa, Elena
Darul Vadomei a devenit cunoscut și în alte țări.
Mi-a fost greu să accept atât de mulți oameni. Toată lumea are o problemă. Toată lumea se teme de moarte. Toată lumea vrea să afle adevărul despre moarte.

Oameni din diferite țări vin la mine. Dar nu îi pot ajuta pe toți de îndată. Întâlnirile personale necesită mult timp. Acum ajut mult mai bine oamenii cu ajutorul telefonului. Pentru că îmi este mult mai ușor. Pot ajuta mai multe persoane în același timp. Iar lucrul asta mă face foarte fericită.
Cei care știu ziua în care vor muri se simt mai calmi? I-am întrebat și pe oamenii pe care Vadoma i-a ajutat cu ajutorul darului ei.
Nadia
Vadoma este o persoană care te poate conduce prin viață într-un fel în care nici nu ți-ai imaginat. Când începe să vorbească cu tine, îți cunoaște deja trecutul, prezentul și viitorul. Și te poate ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine și familia ta.

Cred că o astfel de persoană, cu o asemenea putere de rațiune și gândire, care poate prezice data morții tale, merită toată recunoștința.
Doreen
Este o persoană frumoasă și curată la suflet. Și vreau să îi mulțumesc din toată inima pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. Vadoma m-a ajutat atunci când nimeni nu-mi putea spune ce să fac.

Tot ce mi-a spus a fost adevărat. A văzut că am multe probleme de sănătate.

Îi mulțumesc pe această cale Vadomei că mi-ai spus cum pot muri. Acum îmi monitorizez starea de sănătate. Au trecut 4 ani de când am vorbit cu Vadoma. Și fără ajutorul ei, nu aș fi fost în stare să-mi găsesc calea corectă în viață. Sper ca Dumnezeu să-i dea binecuvântarea Sa, sănătate și putere în tot ceea ce face.
Andrei
Starea mea de sănătate a fost una precară în ultimii trei ani. Sincer, îmi pierdusem deja orice speranță.M-am gândit că voi muri de diabet. Dar Vadoma mi-a spus că voi trăi până la 83 de ani.

După ce am vorbit cu ea, parcă totul s-a limpezit în mintea mea. Sunt o persoană mult mai calmă acum. Nu mai simt nervozitate și am grijă să nu îi dezamăgesc pe cei dragi. Cel mai mult regret că nu am aflat adevărul cu mult înainte.
Julia
Vadoma ne poate ajuta să descifrăm trecutul sau să înțelegem de ce au apărut anumite evenimente în viața noastră și ce se poate face pentru a remedia problemele care ne dau bătăi de cap. Îi mulțumesc pentru susținere și că mi-a fost alături.

Când am avut accidentul, soțul meu și- pierdut orice urmă de speranță. Îi mulțumesc Vadomei că mi-a prezis data morții și i-a spus soțului meu că nu voi muri la spital. Este o persoană extraordinară, cu un suflet mare și emană în jur o căldură deosebită. Dumnezeu să o ajute în tot ceea ce face pentru fiecare dintre noi.

Vadoma Ungureanu este o persoană minunată! Este omul care de fiecare dată mi-a dat putere, mie și familiei mele, pentru a merge mai departe. Ne spunea mereu cum stau lucrurile și avea întotdeauna dreptate. Deși am discutat doar la telefon, simt că face parte din familie.
De ce o persoană ar trebui să știe data morții sale?
Ai murit, ai terminat-o cu lumea aceasta. Și toți cei cunoscuți vor muri și ei într-o zi.

Acest gând ne macină mintea în mod constant și ne determină toate acțiunile din viață, afectându-ne deciziile.

Chiar și pentru cei care au o stare bună de sănătate, moartea este ceva ce este întotdeauna cu ei la nivel subconștient.

„Cea mai mare parte a vieții noastre o parcurgem fără să ne gândim la mortalitatea noastră", spune Chris Feudtner, un pediatru la Spitalul de Copii din Philadelphia și specialist în etică la Universitatea din Pennsylvania. - „Ne confruntăm cu existența acestui fapt, încercând să ne concentrăm asupra a ceea ce vedem în fața noastră".

În anii '80, psihologii erau foarte interesați de modul în care reușim să facem față anxietății și fricii care vin din gândul că vom muri.

Profesorul de psihologie Sheldon Solomon și colegii săi de la Skidmore's New York College au inventat chiar și un termen special, „teoria managementului fricii de moarte". Această teorie spune că oamenii creează în mod specific în culturile lor anumite sisteme de credințe (de exemplu, că lumea noastră are un sens și viața noastră are o anumită valoare) care ajută la influențarea stărilor existențiale și la temerea că vom muri în mod cert, care altfel ar paraliza pur și simplu omenirea.

n timpul celor 1000 de experimente științifice, cercetătorii au descoperit că, cu cât ne este amintit mai des de moarte, cu atât aderăm la tradițiile și ideile noastre culturale, încercând să ne întărim sentimentul respectului de sine.

Chiar și cea mai mică sugestie legată de moarte este suficientă pentru a ne influența comportamentul și pentru a-l schimba.
Atunci când amintim de moarte, tindem să fim mai emaptici cu cei care sunt asemenea nouă. Îi tratăm cu mai multă seriozitate pe cei dragi dacă ne împărtășesc părerea lor despre lume.

În același timp, gândurile despre moarte ne pot face să ne comportăm mai nihilistic, să abuzăm de alcool, să fumăm mai mult, să mâncăm excesiv și să ne cumpărăm lucruri inutile.

Dacă toată lumea ar știi care este data exactă și cauza morții?

Cercetătorii au descoperit că atunci când oamenii sunt rugați să nu mai se gândească la moarte într-un mod abstract, ci cât mai exact, precum și la modul în care moartea lor îi va afecta pe cei dragi, reacția este una foarte diferită.

În astfel de cazuri, oamenii se comportă mai altruist - de exemplu, ei decid să doneze sânge, chiar dacă nu este atât de mare nevoie.

Discută mult mai deschis despre evenimentele petrecute în viața lor și despre impactul negativ sau pozitiv asupra vieții lor.

Bazându-ne pe toate acestea, se poate presupune că aflarea datei morții noastre ne ajută să ne concentrăm mult mai intens și mai serios asupra principalelor lucruri din viața noastră, la ceea ce ne contează pentru cei dragi și să nu ne închidem în noi înșine.

„Înțelegerea faptului că viața noastră este limitată ne poate ajuta la înțelegerea valorii ei, poate dezvolta sentimentul că „toți suntem în aceeași barcă ", după cum spune Eva Jonas, profesor de psihologie la Universitatea din Salzburg. - În acest sens, societatea poate deveni mai tolerantă și mai empatică. "